Digitale dienstverlener voor e-oplossingen

SIMgroep - Nederland

SIM Caribbean is een professionele IT organisatie, gericht op het Caribisch gebied. Als dochteronderneming van SIMgroep B.V. in Nederland werken SIMgroep en SIM Caribbean samen vanuit de overtuiging dat de inzet van internettechnologie een belangrijke bijdrage kan leveren aan een doelmatig en doeltreffende dienstverlening.

SIMgroep B.V. is in Nederland hét toonaangevende bedrijf als het gaat om frontoffice-oplossingen voor de e-overheid. Haar oplossingen zijn gebaseerd op een duidelijke visie op deze e-overheid en geheel toegespitst op de benodigde frontoffice functionaliteiten voor deze klanten. Deze duidelijke focus heeft geresulteerd in een totaalaanbod voor de overheidsfrontoffice.

Inmiddels gebruikt meer dan de helft van de Nederlandse gemeenten het systeem van SIMgroep om te communiceren met haar burgers. Met 250 gemeenten als klant mag SIMgroep zich al een aantal jaar marktleider in de Nederlandse overheidsmarkt noemen. Iets waar we enorm trots op zijn.

Alle collega’s zijn iedere dag vol enthousiasme bezig om vanuit een klantgerichte benadering passende oplossingen en dienstverlening te ontwikkelen rondom de relevante onderwerpen in de overheidsmarkt. Door de focus van SIMgroep op de lokale overheid en de grote klantengroep binnen deze markt kunnen zij in deze relevante actuele vraagstukken bovendien als sparringpartner en kennis- en oplossingenpartner voor overheden fungeren. Hiervan profiteert ook SIM Caribbean.

Kijk voor meer informatie op de website van SIMgroep