Digitale dienstverlener voor e-oplossingen

Oplossingen van SIM

SIM is een toonaangevend bedrijf als het gaat om oplossingen voor de e-overheid. Onze oplossingen zijn gebaseerd op een duidelijke visie op de e-overheid en geheel toegespitst op de benodigde functionaliteiten voor een overheidsfrontoffice.

Het bijzondere aan de oplossingen van SIM is dat ze de complete overheidsfrontoffice kunnen invullen. Zo helpen wij uw informatievoorziening te beheren, zodat de communicatie naar burgers, bezoekers en bedrijven kan worden gedaan via alle digitale frontoffice kanalen die een organisatie rijk is. Ook de e-dienstverlening voor uw organisatie, wat de intake, transactie en uiteindelijk het bieden van gepersonifieerde informatie voor de aanvrager omvat is onderdeel van onze totaaloplossing. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van deze overheidsfrontoffice het beleidsinformatie-component, waarbij de griffier zijn beleid, zijn vergaderingen en besluitstukken kan publiceren voor de raad, pers en participerende burgers.

Tot slot kent onze digitale frontoffice een versterkend midden, met als basis het content management systeem SIMsite, aangevuld met 'versterkende' componenten als een sterke zoekmachine en de SIMbroker. De broker wordt gebruikt  om te koppelen met content uit systemen van onze business partners. Dit stelt een beheerder in staat om alles vanuit een centraal systeem te monitoren en aan te sturen, zonder dat daarbij ieder stukje content handmatig beheerd moet worden. Er wordt hierbij slim gebruik gemaakt van authentieke bronnen die elders binnen uw organisatie of de Nederlandse overheid beschikbaar zijn.

Door de modulaire opzet van onze oplossingen is het ook mogelijk om slechts een deel van de frontoffice door SIM te laten verzorgen met exact die onderdelen waar u op dat moment behoefte aan heeft. Bovendien staan ook onze projectmanagers en consultants voor u klaar om ervoor te zorgen dat de benodigde oplossingen op een juiste manier bij uw organisatie worden ingericht en adviseren wij u bij informatievraagstukken.

Zo helpen wij u om uw doelstellingen te realiseren.