Digitale dienstverlener voor e-oplossingen

Klantcases

Wij zijn trots dat we met onze applicaties een bijdrage leveren aan de digitale dienstverlening van onze klanten. Hieronder kunt u een aantal succesvolle klantcases lezen. Heeft u vragen over één van de cases of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via info@simcaribbean.com

  • Overheidsportal Aruba & departementale subsites

    Aangezien SIM zoals gezegd, in 2012 al is begonnen met het implementeren van de nieuwe overheidswebsite www.overheid.aw is het voor de departementen gunstig om hun internetsite ook als onderdeel van www.overheid.aw in te richten. De internetsite van de departementen worden dan op als subsite van www.overheid.aw opgezet. De site van elk departement krijgt gedeeltelijke aangepaste vormgeving ten opzichte van basiswebsite (uitgangspunt look & feel is logo en huisstijl), en is via een aparte URL te benaderen.

    Lees verder
  • Digitalisering Parlement Aruba

    Op Aruba hebben we voor het parlement de website mogen leveren (www.parlamento.aw) De website is in 2010 uitgebreid met live audio- en videoverslagen en een koppeling naar hun document management systeem, zodat informatie automatisch wordt gepubliceerd en er geen dubbel werk wordt verricht. Naast het volgen van de live uitzendingen via de website of mobiele telefoon, kunnen burgers tijdens de uitzending een vraag sturen naar de parlementariër die op dat moment aan het woord is.

    Lees verder